8 Augustus 2018: Kasteeltuinconcert

Door Kasteeltuin Culemborg

Na een succesvol eerder kasteeltuinconcert is er op woensdagavond 8 augustus 2018 weer een gelegenheid een concert bij te wonen in de tuin van Kasteel Culemborg. ‘Een betoverende ervaring om hier een concert bij te wonen’, ‘sfeervolle open lucht setting waar de vogels meezongen’, aldus vorige bezoekers. Een unieke belevenis op deze prachtige plek met de oude kasteelmuur als decor. De Culemborgse musici Helen Ansing (klarinet) en Ellen Verhagen (piano) brengen een voornamelijk tango repertoire.

Daarnaast zal verhalenverteller Eric Borrias een passend verhaal vertellen. Aanvang is 20.00 (tuin open om 19.00). Je mag zelf je stoel, kleedje of kussen, hapje en drankje meenemen waarna je een fijne plek zoekt in de tuin. Vooraf is er informatie te krijgen over de  kasteeltuin,  de ‘virtuele kasteeltoer’ en over de geschiedenis in de aanwezige boekjes van Voet van Oudheusden. Heden en verleden komen zo wel heel dichtbij elkaar.

Meer informatie
Datum: woensdag 8 augustus 20.00 (tuin open om 19.00).
Gratis entree: een donatie voor de musici en kasteeltuin wordt op prijs gesteld. Indicatie €12,50 p.p., kinderen gratis.
Locatie: Kasteeltuin Culemborg, Lange Meent 11, Culemborg. (parkeren gratis).

21.00-21.30 Nazit en rondwandelen terrein. Informatie over virtueel kasteel project en kasteeltuin is aanwezig/in te zien. 

Lees hier meer over 

– Ellen Verhagen, www.ellenverhagen.com

– De realiseerders en de virtuele tour in het kasteel van Culemborg https://derealiseerders.nl

– De kasteeltuin http://www.kasteeltuinculemborg.nl 

– Voet van Oudheusden https://www.voetvanoudheusden.nl/ 

– facebook; https://www.facebook.com/events/1499213990180155/